Moderne konferanselokaler i hjertet av Oslo

Konferanse i Oslo

Dersom du skal holde et styremøte, arrangere en konferanse, kurs eller foredrag, har vi det perfekte lokalet for deg. I hjertet av Oslo. Våre møtelokaler har variabel størrelse og egner seg godt til både små møter og store arrangement for opp til 150 personer. Vi hjelper deg naturligvis med alt fra planlegging av lokale til oppsett og servering gjennom hele dagen.

Ønsker du å booke ditt arrangement hos oss?

Leie møterom i Oslo?

Anker Hotel har moderne og lyse møterom for opptil 7 personer. Rommene er blant annet utstyrt med flip-over, whiteboard og projektor. Våre møterom leies ut hele dager eller på timesbasis. Dersom dere ønsker servering, tilbyr vi flere fristende alternativer som kan velges fra vår konferansemeny

Send forespørsel

Moderne konferanserom

Våre flotte og luftige konferanserom er passende for dere som er mellom 8 og 60 personer. Konferanserommene har store vindusflater, som gir mye lys og en behagelig opplevelse gjennom dagen. Konferanserommene er blant annet utstyrt med flip-over, whiteboard/lerret, projektor og høyttalere. Dersom dere ønsker servering, tilbyr vi ulike, fristende alternativer som kan velges fra vår konferansemeny. Ved større arrangement kan vi skreddersy løsninger for dere i samråd med hotellets kjøkken.

Send forespørsel

Vårt største konferanserom

Vårt største og romsligste konferanserom er passende for opptil 150 personer. Konferanserommet har store vindusflater som gir et behagelig lys gjennom hele dagen. Konferanserommet er blant annet utstyr med ekstra skjermer, flip-over, whiteboard/lerret, projektor og høyttalere. Dersom dere ønsker servering, tilbyr vi ulike, fristende alternativer som kan velges fra vår konferansemeny. Ved større arrangement kan vi skreddersy løsninger for dere i samråd med hotellets kjøkken.

Send forespørsel

Servering

Et godt måltid kan være avgjørende for å gjennomføre et vellykket kurs eller møte. For lengre arrangement er middagen en viktig del av opplevelsen. Vi kan friste med en rikholdig konferansemeny bestående av blant annet lunsj- og middagsbuffet, wraps, focaccia, søte fristelser og kaffe/te. Vi tilpasser menyen etter allergier og ønsker, ved større arrangement kan vi skreddersy en egen løsninger som passer deres behov.

Se vår konferansemeny

«Var på 2 dagers konferanse. Flotte og lyse lokaler. Var også en egen krok hvor man kunne forsyne seg med noe varmt og drikke eller vann. Flott beliggenhet.»
-Linda, via Google Reviews

Opprett bedriftsavtale

Har din bedrift behov for overnatting i Oslo?
Med bedriftsavtale hos Anker Hotel får dere gunstige priser og høy kundeprioritet.

✓ Rabatterte priser på overnatting

✓ Fleksible betalingsløsninger

✓ Høy kundeprioritet med mulighet for særlige tilpasninger

Book ditt arrangement hos Anker Hotel